Afşin Toki Eshab-ı Kehf Ortaokulu

WEB https://afsintokieshabikehfortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLYURT MAH. TOKİ/6 SK. AFSIN TOKI ESHABI KEHF ILKOLU BLOK NO: 2A İÇ KAPI NO: 1 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Afşin Toki Eshab-ı Kehf Ortaokulu Olarak : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
MİSYON : Afşin Toki Eshab-ı Kehf Ortaokulu Olarak : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR : Şiir , öykü, kompozisyon alanında alınmış birincilikler bulunmaktadır.

Öğretim Şekli :Normal Öğrteim
Saatler : 08.30 /15.00
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Taşıma Araçları
Yerleşim Yeri : Toki Küme Evler Mevkii AFŞİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ATLETİZM VE KROS İL MÜSABAKALARINA KATILIM VE İL İKİNCİLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI-ERASMUS+ (GÖÇMEN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETİMSEL SORUNLARI-ALMANYA)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ (GÖÇMEN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETİMSEL SORUNLARI-ALMANYA)